Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı Çaycuma Kampüsü’nü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı 28 Mayıs Pazartesi günü Çaycuma Kampüsü’nü ziyaret etti. Ziyaret kapsamında ilk olarak Çaycuma Meslek Yüksekokulu yöneticileri ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hikmet Yazıcı’dan sürdürülen akademik ve bilimsel çalışmalar ile fiziki düzenlemeler hakkında bilgi aldı. Çaycuma Kampüsünde incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Mobilya Dekorasyon ve Ahşap Oyuncak Atölyesi, Çağrı Merkezi Laboratuvarı ve Ormancılık Laboratuvarını da ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu yöneticileri ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. İrem Uzunsoy’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu eğitim binasında da incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, son olarak Kimya ve Mikro Biyoloji Laboratuvarlarını gezdikten sonra Çaycuma Kampüsü’nden ayrıldı.

06 Haziran 2018