Engel Tanımayan Misafirler Yeteneklerini BEÜ’de Sergiledi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler  Fakültesi (İİBF) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri tarafından “Engelliler Haftası” kapsamında düzenlenen etkinlikte, özel misafirlerimiz “Zonguldak” temalı resimlerini  Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine tanıttılar.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Üniversitemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Kayhan Kafalı koodinesinde, Zonguldak’ta hizmet veren Terapi Özel Eğitim Merkezi ve Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezinde eğitim alan öğrencilerinin hazırladığı, Zonguldak ve sahip olduğu güzelliklerin resmedildiği  resim sergisi ve yarışması ödül töreni, 15 Mayıs Salı günü, Üniversitemiz Tahir Karauğuz  konferas salonunda  düzenlendi.  “Resminle Gel, Ödülünle Dön” sloganlı sergi ve resim yarışması törenine öğrencilerin aileleri, öğretmenleri akademik, idari peronel ve Üniversitemiz öğrencileri katıldı.

İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özcan Sezer’in açılış konuşmasıyla başlayan, BEÜ’lü öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik, sergiye destek veren özel öğrencilere kendi adlarına düzenlenmiş madalyaların takdimi ve çeşitli hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

17 Mayıs 2018