Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi 12.Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı’nda

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Hakan Kalyon, Hacettepe Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi tarafından düzenlenen 12. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı’na katıldı.

10 Mayıs-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Engelli Öğrenci Birimi temsilcileri ve öğrencilerinin katılımıyla Hacettepe Kültür Merkezi Ankara’da yapılan çalıştayda paneller, çalışma grupları, poster ve sözlü sunumlar yer aldı. Engelli Öğrenci Birimimiz istihdama geçiş, toplumsal katılım / ayrımcılık, ders materyalleri ve akıllı sınıflar alt temalarındaki çalışma gruplarından istihdama geçiş temalı oturumda yer aldı. Kalyon, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya Engelli Öğrenci Birimi’ne verdiği desteklerden olayı teşekkür etti.

16 Mayıs 2018