Zonguldak Meslek Yüksekokulu’ndan Elmacı Köyü İlkokulu’na Destek

Zonguldak Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında Muhasebe ve Vergi Bölümü ile İşletme Yönetimi Bölümü koordinesinde ve Harita ve Kadastro Bölümü’nün desteği ile yürütülen Elmacı Köyü İlkokulu Kütüphanesi İyileştirme Projesi tamamlandı.  Proje kapsamında Elmacı köyü İlkokulu’nun kullanılamaz durumda olan kütüphanesi baştan aşağı yenilenmiş ve kitap bağışında bulunulmuştur. Elmacı Köyü İlkokulu faaliyetlerinde kullanılmak üzere ses sistemi temin edilerek okula bağışlanmıştır. Öğrencilerin boş zamanlarını verimli değerlendirmelerinin sağlanması amacı ile zekâ oyunları setleri temin edilerek oyun odası oluşturulmuştur. Öğrencilerin her birine, sportif faaliyetlere ilgi ve alakalarını artırmak amacı ile spor ayakkabı hediye edilmiştir. Proje tamamı ile başta akademik personelimizin ve öğrencilerimizin çabaları ile bulunan sponsor yardımları ve gönüllük esasına dayanan maddi katkılar ile finanse edilmiştir. Projemiz 12.05.2018 günü Zonguldak Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Elmacı Köyü İlkokulu ziyareti ve ilkokul öğrencileri için düzenlenen eğlence ve kutlama etkinliği ile sona ermiştir.

16 Mayıs 2018