Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI 14 Nisan Cumartesi günü, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. BEÜ Konukevinde gerçekleştirilen kahvaltıya Yerel basın temsilcilerinin yanı sıra Üniversitemiz Genel Sekreteri Ertuğrul KARALAR ile Genel Sekreter Yardımcıları Veli ELİÇORA ve Mustafa İNAN  katıldı.

Yemekte konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI, 60’lı yılların sonlarında çocukluğunun, ilk orta ve lise eğitiminin Zonguldak'ta geçtiğini ve şehre yabancı olmadığını belirterek “Benden önce burada rektörlük yapan hocalarımız üniversitemize çok şey katmışlardır. Rektör Mahmut Özer, üniversitenin alt yapısı bakımından, fakültelerinin sayısı bakımından  önemli aşamalar kat etmiştir. Tabi bu her şeyin bittiği anlamına gelmez. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Üniversite sanayi işbirliğinin önemine de vurgu yapan Rektör ÇUFALI, Üniversitemize Teknopark kazandırma çalışmalarının Eylül ayında başladığını ve geçtimiz hafta Teknoparkın şirketleştiğini ve bu gelişmenin üniversite-sanayi işbirliği noktasında daha somut adımların atılması  için sağlam bir zemin olduğunu belirtti.
Üniversitemizin ihtiyacı olan manevi desteğin en büyüğünün basın mensuplarından geleceğini belirten Rektör ÇUFALI, “Hep birlikte bir çok iş yapacağız. Güzel işler yapıp bir hoş seda bırakacağız." dedi.
Kahvaltı etkinliği toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

16 Nisan 2018