Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda ‘Madde Bağımlılığı’ Konulu Panel Düzenledi

Üniversitemiz Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından 11 Nisan 2018 Çarşamba günü, Alaplı Belediye Kültür Merkezinde “Maddeye Değil Hayata Bağlan” konulu panel düzenlendi.

Alaplı Kaymakamlığı, Alaplı Belediye Başkanlığı ve Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteklediği panele, Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz, Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Alaplı İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Fatoş Taymez, İlçe protokolü ve öğrenciler katıldı.

Ereğli Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selda Polat Hüsrevşahi’nin moderatörlüğünde Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan panelde;  Ereğli Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Birsen Şahan, Dr. Öğr. Üyesi Çağla Karademir, Dr. Öğr. Üyesi Okan Bilgin katılımcılara madde bağımlılığı hakkında bilgiler verdi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu panel,  protokol üyeleri tarafından konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.

15 Nisan 2018