Yabancı Diller Yüksekokulu’nda Program Geliştirme ve Yenileme Projesi Başladı

2017-2018 akademik yılı akreditasyon çalışmaları kapsamında Yabancı Diller Yüksekokulumuz Yabancı Diller bölümünde hali hazırda verilen hazırlık sınıfı ve zorunlu YDL Derslerinin eğitim müfredatları, İngilizce Öğretmenliği (ELT) alanında dünyaca ünlü eğitim ve program geliştirme uzmanı Tony Gurr, Pearson yetkilisi Moaz Mohammed ve Yabancı Diller Yüksekokulu yönetimi, müfredat geliştirme ve mesleki gelişim birimlerinin 9 Nisan Pazartesi günü düzenlediği toplantıda ele alındı. Toplantı sonucunda Yüksekokulun eğitim kalitesini yükseltmek için “Yabancı Diller Eğitim Müfredatı Yenileme Projesine” (Curriculum Renewal Project), GSE (Global Scale of English) ölçütleri baz alınarak başlanmasına karar verildi. Eğitim uzmanı Tony Gurr tarafından Yüksekokulumuza yapılacak çalışma ziyaretleri düzenli olarak devam edecektir.

11 Nisan 2018