Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları Tarafından Sezai Karakoç Kültür Merkezinde “Karma Sergi” Gerçekleştirildi

Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı akademisyenleri Öğr. Gör. Bircan TOPÇU YURDİGÜL, Öğr. Gör. Ayşegül ŞENLİTÜRK, Öğr. Gör. Samet UYAR ve Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Oğuz TUNÇEL’in 3. Uluslararası Değerler Eğitimi Kongresi kapsamında ortak olarak düzenledikleri “Karma Sergi” 05.04.2018 tarihinde Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde açıldı. Sergi açılışı MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanı Alparslan DURMUŞ, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI, Vali Yardımcısı Nevzat TAŞDAN, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin TÖRE, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali AZAR ve sanatseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Sergi açılışında Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rıfat HACIOĞLU, Mezunlarla İletişim Koordinatörü Esra GÜNER HACIOĞLU, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Turgay ERDEMİR ve Öğr. Gör. Hacı Mehmet KURT, Yüksekokul Sekreteri Gülhan AYDIN DİBEK ve Grafik Tasarım Programı öğrencileri, sergide eserleri bulunan akademisyenleri yalnız bırakmadı.

Sergide Grafik Tasarım Programı öğretim elemanlarının poster, özgün baskı, yağlıboya ve kolaj tekniğiyle oluşturduğu 40 eser sergilendi. Evrensel ve bölgesel değerlerin vurgulandığı sergiye yoğun ilgi gösterildi.

10 Nisan 2018