Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı Ziyaret Etti

5-6 Nisan 2018 tarihleri arasında Üniversitemizde düzenlenen III. Uluslararası Değerler Eğitimi Kongresi için Üniversitemize konuk olan, Kongre kapsamında “Yeni Öğretim Programlarında Değerler Eğitimi” başlıklı konferansta konuşmacı olan Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı makamında ziyaret etti.  Alpaslan Durmuş, ziyarette Rektörümüz Çufalı’ya yeni görevi dolayısıyla tebriklerini sundu ve başarılar diledi. Rektörümüz Çufalı ise, ziyaretten ve III. Uluslararası Değerler Eğitimi Kongresine verdikleri destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Durmuş’a teşekkürlerini sundu. Alpaslan Durmuş ve Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular.

10 Nisan 2018