Devrek Kampüsünde “Geleceğini Şimdi Yönet” Eğitimi Verildi

Yerel Yönetimler ve Sivil Toplum Öğrenci Topluluğu’nun düzenlediği ve gönüllü eğitmenler Serhat Geyik ve Senanur Er tarafından verilen “Geleceğini Şimdi Yönet” eğitimi, Devrek Kampüsünde gerçekleşti. Temel bankacılık hizmetleri, kredi, kredibilite ve kredi notu gibi kişisel bütçe yönetimine ilişkin konuların pek çok farklı örnekle aktarıldığı eğitime 200 öğrenci katıldı. Kredi risk alanında gençlerin bilgilendirilmesi, gençler arasında bilinçli borçlanma sisteminin yaygınlaştırılması, bütçe yönetim ve planlanması: genç/kadın girişimci ve kobi sahiplerinin bankalar ve finans sektöründeki diğer aktörlerle olan ilişkilerini etkin yönetmeleri ve risk yönetiminde etkinleştirilmeleri hedeflenen ve bu başlıklarda gençlerin, kadın girişimcilerin ve KOBİ’lerin bilinçlendirilmesi yoluyla sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayan “Geleceğini Şimdi Yönet” projesinin eğitimleri Türkiye’nin 26 ilinde sürüyor.

Eğitim sonunda 200 öğrenciye katılım belgeleri, eğitmenler tarafından takdim edildi.

Eğitmenlere ise teşekkür belgeleri, öğrenci topluluğu akademik danışmanı Öğr. Gör. Seda Tapdık tarafından verildi.

14 Mart 2018