Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nün Düzenlediği Resim Sergisinin Açılışı Yapıldı

İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma etkinlikleri kapsamında 12 Mart Pazartesi günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi fuaye alanında Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarından oluşan resim sergisinin açılışı yapıldı. Sergi açılışına Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Azar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Keser, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şehmus Ertop, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ali Asgar Çakmakçı, Resim bölümü başkanı Dr. Öğretim Üyesi Bengü Batu, akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldılar.

Resim Bölümü 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencilerinin atölye çalışmaları ve özgün baskılardan oluşan 45 eserin bulunduğu sergi, açılıştan sonra Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Azar ve ziyaretçiler tarafından gezildi. Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Azar sergideki eserleri tek tek inceledi ve eserleri ortaya çıkaran öğrencilerden bilgi aldı. Sanata ve sanatçıya değer veren bir üniversite olduğumuzu vurgulayan Rektör Vekili Azar, öğrencilerin bahar döneminde düzenlemeyi planladığı kişisel sergileri merakla beklediğini ifade ederek çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

12 Mart 2018