Mühendislik Fakültesi 2017-2018 Bahar Dönemi Akademik Genel Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi  2017-2018 Bahar Dönemi Akademik Genel Kurul Toplantısı 9 Mart Cuma günü Mühendislik Fakültesi yeni derslikler binası Turkuaz amfide  akademisyenler, idari personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu tarafından yapılan, 2016-2017 Akademik Döneminde gerçekleştirilen faaliyetler,  akademik, idari, eğitim ve öğretim, bilimsel faaliyetleri ve mali bilgiler başlıkları altında bir sunum ile başlayan toplantıda,  yeni bir uygulama olarak  Fakülte ve Bölüm bazında etki faktörü en yüksek yayın yapan Öğretim Üyelerine teşekkür belgesi verildi.

2017-2018 Bahar Dönemi Akademik Genel Kurul Toplantısı, 2017 yılında öğrenci anketlerinden çıkan sonuca göre en iyi ders anlatan öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarına, uluslararası bilimsel alanda (SCI ve SCI-Expanded) 3 ve üzeri yayın yapan öğretim üyelerine ve üniversite-sanayi işbirliği kapsamında projeleri ile katkı sağlayan öğretim üyelerine teşekkür belgeleri ve ödüllerinin takdim edilmesi, akademik personel ve öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılması ile sona erdi.

12 Mart 2018