8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle “İslam ve Kadın” Paneli Düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında İlahiyat Fakültesi tarafından “İslam ve Kadın” adlı panel düzenlendi. Tahir Karauğuz Konferans Salonunda Yrd. Doç. Dr. Nuran Çetin moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde üç panelist yer aldı. Panel kapsamında Öğr. Gör. Nilüfer Ünaldı “Felsefi Gelenekte Kadın İmgesi”, Arş. Gör. Nilüfer Ünaldı “Türkiye’de Din ve Vicdan Özgürlüğü Bağlamında Başörtüsü Sorunu ve Kadın”, Vaize Elif Dağdeviren “İslam’da Kadın” konulu konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Üniversitemiz akademik ve idari personelinden yoğun ilgi gören panele İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadi Şen ve öğrenciler katıldılar.

08 Mart 2018