Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali AZAR İncirharmanı Yerleşkesini Ziyaret Etti

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali AZAR, 25 Ocak 2018 tarihinde Üniversitemiz İncirharmanı yerleşkesinde faaliyet gösteren Yabancı Diller Yüksekokulu ve Devlet Konservatuvarı’nı  ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

Ziyarette, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali AZAR, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Okt. Okşan Dağlı, Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlker Kömürcü, akademik ve idari personel ile görüştü. Görüşmelerde, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Devlet Konservatuvarı akademik birimlerinin yapısı, geleceği, İncirharmanı Yerleşkesi’nin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Ziyaret kapsamında Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali AZAR, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Devlet Konservatuvarı’nın çeşitli birimlerini gezdi ve akademik ve idari personelle sohbet etti. Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali AZAR, ziyaret sonrasında, önceki Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut ÖZER’e Bülent Ecevit Üniversitesi’ne ve  İncirharmanı Yerleşkesine verdiği değerli desteklerden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

29 Ocak 2018