Gaziantep Diyanet Akademi Merkezi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2016 yılında 20 ilde açılan Diyanet Akademi Merkezleri’nden biri olan Gaziantep Diyanet Akademi Merkezi öğrencileri 10 Ocak Çarşamba günü Üniversitemizi ziyaret ettiler.

2016 yılında Ülkemiz genelinde ilahiyat fakültesi bulunan 20 ilde açılan Diyanet Akademi Merkezleri,  ilahiyat fakültelerinde eğitim gören öğrencilerin derslerini pekiştirmeleri amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ile  ilahiyat fakülteleri bulunan üniversiteler  arasında yapılan protokol çerçevesinde faaliyet göstermektedir. Bu protokol kapsamında kurulan ve Gaziantep’te faaliyet gösteren Diyanet Akademi Merkezi’nden, “Kardeş Şehir Programı” kapsamında ilimize gelen ve Çaycuma’da kamp yapmakta olan 13 öğrenci,   Üniversitemize gezi düzenledi. Üniversitemizde İlahiyat Fakültesini ziyaret eden   konuk öğrenciler, sonrasında  Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Salih AYBEY, Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf ARCAKLIOĞLU ve beraberindeki heyet ile  birlikte Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali AZAR’ı makamında ziyaret ettiler.

12 Ocak 2018