Gökçebey‘de “Maden Şehitleri Parkı” Açıldı.

Zonguldak ve değerleri ana temalı sosyal sorumluluk projesi etkinliğine Gökçebey Kaymakamı Ahmet KORKMAZ, Gökçebey Belediyesi Başkan Yardımcısı Ender AYDEMİR, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Danışmanlığını Öğr.Gör.Funda YORULMAZ’ın üstlendiği  proje kapsamında; Gökçebey Belediyesi’nin destekleriyle  ilçe girişinde bulunan parka  maden şehitleri anısına fidanlar dikildi.  Öncesinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencisi  Gökçebey  Aydınlar Köyü Camii İmam-Hatibi Sadettin ESERLİ tarafından duaların okunduğu Maden Şehitleri Parkı’nın açılışı Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz tarafından gerçekleştirildi.

12 Ocak 2018