Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali AZAR Üniversitemiz Kilimli Yerleşkesini Ziyaret Etti

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali AZAR, 5 Ocak 2018 tarihinde Üniversitemiz Kilimli yerleşkesinde faaliyet gösteren Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nu  ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

Ziyarette, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali AZAR, Zonguldak MYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve akademik personel ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, Zonguldak MYO akademik birimlerinin yapısı, geleceği, Kilimli Yerleşkesi’nin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde görüşmeler yapıldı.

Ziyaret kapsamında Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali AZAR, Zonguldak MYO’nun çeşitli birimlerini gezdi ve öğrenciler ve idari personelle sohbet etti. Öğrencilerin Zonguldak MYO ve Üniversitemiz tarafından sunulan hizmetlerden oldukça memnun oldukları görüldü.

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali AZAR, ziyaret sonrasında, önceki Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut ÖZER’e Bülent Ecevit Üniversitesi’ne ve  Zonguldak Meslek Yüksekokulu ve Kilimli Yerleşkesine verdiği değerli desteklerden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

08 Ocak 2018