Fen-Edebiyat Fakültesi’nde Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Fen-Edebiyat Fakültesi 2016-2017 Akademik Kurul Toplantısı akademik ve idari personelin katılımıyla 29 Aralık 2017 Cuma Günü yapıldı. Fakülte olarak başarılı bir akademik yılı geride bıraktıklarını ifade eden Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Şadi ŞEN, Fakültemizin kısa tarihçesi ile başlayan sunumunda, akademik ve idari insan kaynakları, eğitim-öğretim,  bütçe, kalite-akreditasyon, akademik, sosyal ve idari faaliyetler başlıkları altında Fakültede yürütülen çalışmalara ve bunlarla ilgili istatistiklere yer verdi.

Sunumun ardından, saygın uluslararası dergilerde 2017 yılında en çok bilimsel yayın yapan ve yine 2017 yılında kitabı yayımlanan öğretim elemanlarına “Yayın Başarı Belgesi” verildi. Toplantının ardından verilen kokteylde öğretim elemanları samimi bir ortamda sohbet etme imkânı buldu.

02 Ocak 2018