Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar Farabi ve İbni Sina Kampüslerindeki Sosyal Tesis, Çalışma Salonu ve Kütüphaneleri Ziyaret Etti

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Azar 28 Aralık günü Farabi ve İbni Sina Kampüsleri’nde bulunan çalışma salonları, yemekhaneler ve kütüphaneleri ziyaret etti. Ziyarette Prof. Dr. Ali Azar’a Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter ve Yardımcıları ve Daire Başkanları eşlik etti. Ziyaret kapsamında ilk olarak; Farabi Kampüsü Prof. Dr. Teoman Duralı Çalışma Salonu, Rüştü Onur Çalışma Salonu, öğrenci yemekhanesi ve Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi ziyaret edildi. Daha sonra  Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar ve beraberindeki heyet tarafından İbni Sina Kampüsü’nde bulunan sosyal tesisler binası, kütüphane, Muzaffer Tayyip Uslu Çalışma Salonu ve öğrenci yemekhanesini gezildi. Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar ziyaret sırasında ilgili daire başkanları ve personelden öğrencilere sunulan hizmetlerle ilgili bilgi aldı; kütüphane, çalışma salonu ve yemekhanelerde öğrencilerle sohbet etti. Yapılan ziyarette, öğrenciler kendilerine sunulan olanaklar ve hizmetlerden memnun olduklarını ve BEÜ ailesinin bir üyesi olmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar “Öğrenci merkezli bir üniversite olan BEÜ, öğrencilerine sunduğu hizmetlerin kalitesini her geçen gün artırmaktadır. Kampüslerimiz, öğrencilerimizin sadece ders saatlerinde değil, 7/24 etkin olarak faydalanabileceği nezih yaşam alanları haline gelmiştir. Konforlu ve sessiz çalışma salonlarımız öğrencilerimizin kesintisiz olarak hizmetindedir. Yemekhanelerimizde tüm öğrencilerimize sağlıklı ve dengeli beslenme imkânı sunulmaktadır. Koleksiyonlarını her geçen gün geliştirdiğimiz kütüphanelerimizden öğrencilerimiz haftanın 7 günü 24 saat faydalanabilmektedir.  Geçtiğimiz dönem hizmete aldığımız İbni Sina Kampüsü Kütüphanesi bölgenin en donanımlı ve konforlu kütüphanelerinden biridir. BEÜ olarak öğrencilerimize tüm kampüslerimizde konforlu ve güvenli yaşam ortamları sunuyor, verilen hizmetlerin kalitesini artırmak için sürekli iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Üniversitemizin tüm birimlerinde öğrencilere sunulan hizmetlerin niteliğinin artırılmasında değerli katkıları bulunan önceki Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’e şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

29 Aralık 2017