Öğrencilerimiz “Zonguldak Kültürü Yemekleriyle Canlanıyor” Projesi İle Kültürel Lezzetler Konusunda Farkındalık Yarattı

Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık ve Turizm Otel İşletmeciliği Programları öğrencilerinin ortaklaşa hazırladıkları “Zonguldak Kültürü Yemekleriyle Canlanıyor” adlı Sosyal Sorumluluk Projesi etkinlikleri Devrek Kampüsünde gerçekleştirildi. Zonguldak’ın yöresel yemeklerinden oluşan menü Devrek Protokolüne ve misafirlerine ikram edildi. Öğrenciler yaptıkları yemekleri sunmadan önce anlatarak yemeklerin tanıtımlarını yaptılar.  Daha sonra bir de “yemek yarışması” düzenlendi. Yarışmada “cevizli kömeç” ve “malay mancar” olmak üzere iki kategoride Devrekli hanımlar yarıştılar. Jürinin değerlendirmeleri neticesinde yarışmaya katılan herkese Devrek esnafının katkılarıyla hediyeler verildi. Yemek organizasyonunda destek sağlayan Devrek Ticaret ve Sanayi Odası ve Devrek Belediyesi’ne ve katkı sağlayan esnaflara teşekkür edildi. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ferdi KESİKOĞLU öğrencilerimizin hazırladığı bu etkinliğe desteklerinden ve katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkürlerini sunarak, yerel aktörler, halk ve  yüksekokulun bir araya gelip güzel ilişkilerin kurulmasının  çok kıymetli olduğunu belirtti ve bu tür etkinliklerin devamlılığının sağlanacağını belirtti.

29 Aralık 2017

Haberler

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı - Her Hakkı Saklıdır
IPv6 Etkin