BEÜ Stratejik Planlama Kurulu, Beş Yıllık Yol Haritasının Oluşturulduğu 2018-2022 Stratejik Planı Hazırlıklarını Tamamladı

Bülent Ecevit Üniversitesi Stratejik Planlama Kurulu 27 Aralık 2017 Çarşamba günü Rektör Vekili Prof. Dr. Ali AZAR Başkanlığında toplandı. Toplantıda Üniversitemiz iç ve dış paydaşlarının da katılımı ile hazırlanan 2018-2022 yıllarını kapsayan beş yıllık planın tümü üzerinde görüşmeler gerçekleştirildi. Görüşmeler sonunda son şekli verilerek tamamlanan Bülent Ecevit Üniversitesi 2018-2022 Stratejik Planı 1 Ocak 2018 tarihi itibarıyla yürürlüğe alınacak olup, Plan metni Bülent Ecevit Üniversitesi web sayfasında yayınlanarak kamuoyunun bilgisine sunulacaktır.

Toplantı ile ilgili bir açıklama yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar şunları söyledi: “Topluma hizmet vizyonuna sahip bir üniversite olan Bülent Ecevit Üniversitesi bölgemiz ve ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerini belirlenen yönlere kanalize etmek için 2018-2022 yıllarını kapsayan stratejik planını hazırlamış bulunmaktadır. Bundan sonraki süreç artık stratejik planımızda belirlediğimiz amaçlara ulaşmak için yoğun bir çalışma ve özveriyi gerektirmektedir. Bülent Ecevit Üniversitesi sahip olduğu nitelikli insan gücü ile bu planda yer alan amaç ve hedeflere ulaşmak için var gücüyle çalışacaktır. Bilim, sanat, kültürel değerler, sağlık ve toplum gibi pek çok alanda faaliyetleri yürüten ve hizmet sunan Üniversitemizin çalışmalarını destekliyor ve gerek hizmet kalitesi gerekse kapasitesinin artırılması için her türlü çalışmayı yapıyoruz ve bundan sonraki süreçte de yapmaya devam edeceğiz. Üniversitemizin kaliteli büyümesinde ve topluma hizmet vizyonu kazanmasında çok değerli katkıları bulunan önceki Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Mahmut Özer’e şükranlarımı sunuyorum.

Ulusal ve uluslararası alanda Bülent Ecevit Üniversitesi’nin ön plana çıkacağı, Zonguldak ve Bölge ile daha sıkı ilişkilerin kurulacağı ve en önemlisi her alanda kalite anlayışının hakîm olacağı bir dönem yaşayacağımıza olan inancım tam olup, 2018-2022 Stratejik Planımızın başta Üniversitemiz olmak üzere tüm kamuoyuna hayırlı olmasını diliyorum.”

28 Aralık 2017