Zonguldak İMKB Anadolu Lisesi öğrencileri Diş Hekimliği Fakültesi’ni ziyaret etti

Zonguldak İMKB Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret etti. “Üniversite ve Meslek Tanıtım Ziyareti” kapsamında Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret eden öğrencilere, Dekan yardımcısı Doç.Dr. Umut BALLI tarafından Diş Hekimliği mesleğinin tanıtımı yapılarak; Diş Hekimliği eğitimi ve mezuniyet sonrası iş olanakları hakkında bilgi verildi. Ayrıca Bülent Ecevit Üniversitesi, İbni Sina Kampüsü ve Diş Hekimliği Fakültesi de tanıtıldı. Eğitim yapısı ile Fakülte ve kampüsün sunduğu imkanlar hakkında bilgi alan üniversite adayı öğrenciler, klinikleri de gezerek hem gelecekte seçecekleri Üniversite ve meslek hakkında bilgi sahibi oldular hem de Diş Hekimliği Fakültesini yakından inceleme fırsatı buldular.

28 Aralık 2017