BEÜ TURKMSIC Topluluğu Tıp Eğitimi Çalışma Kolu “Cerrahi Sütür Atma Etkinliği” Düzenledi

Tıp Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren TurkMSIC Türk Tıp Öğrencileri Topluluğu Tıp Eğitimi çalışma kolu tarafından, 22 Aralık 2017 tarihinde tıp fakültesi öğrencilerine yönelik “Cerrahi Sütür Atma Etkinliği” düzenledi. Topluluk Tıp Eğitimi Direktörü Onur AMAÇ ve Topluluk Başkanı Eren ÜRER yaptıkları açılış konuşmasında fakültede öğrenci arkadaşlarının mesleki becerilerini geliştirmeleri için TurkMSIC topluluğunun faaliyetleri kapsamında yapılan bu etkinliğin bir başlangıç olduğunu ve devam etmesini dilediklerini belirterek etkinliğin gerçekleştirilmesinde katkıları olan öğretim üyelerine teşekkür ederek sözlerini tamamladılar. Teorik ders anlatımının akabinde öğrenciler üç gruba ayrılarak sütür atma becerilerini gerçekleştirdiler. 1. sınıf amfisinde yapılan etkinlik sonrasında alınan geri bildirimlere katılan öğrenciler etkinlikten memnun olduklarını ifade ederek devamını dilediler.

27 Aralık 2017