Bülent Ecevit Üniversitesi Hacı Mevlüt ve Hacı Sabahat Hamzaoğlu Okul Öncesi Eğitim Merkezi öğrencileri Diş Hekimliği Fakültesi’ni Ziyaret Etti

1 Aralık 2017 tarihinde Bülent Ecevit Üniversitesi Hacı Mevlüt ve Hacı Sabahat Hamzaoğlu Okul Öncesi Eğitim Merkezi öğrencilerine, Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Kliniği’nde ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi. Yaşları ortalama 5 olan toplam 30 öğrenciye ilk olarak Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi konferans salonunda ağız ve diş sağlığı konusunda bir bilgilendirme sunumu yapıldı. Ardından tüm öğrencilere Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Kliniği gezdirilerek klinik hakkında bilgi verildi ve diş hekimliği mesleğinin tanıtımı yapıldı.

BEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Levent Demiriz, çocukların erken yaşlarda diş fırçalama eğitimi almaları ve bu alışkanlığı yine erken yaşlarda kazanmalarının onların gelecekte sağlıklı bir ağıza sahip olmaları açısından önemini vurgulayarak Okul Öncesi Eğitim Merkezi öğrencilerini klinikte ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

05 Aralık 2017