Zonguldak  Bahçelievler İlkokulu Öğrencileri  Maden Müzesini Gezdiler

Bahçelievler  İlkokulu 2F  sınıfı öğrencileri  Öğretmenleri Sn. Hale SÖNMEZ BAY  eşliğinde  09.11.2017 tarihinde  ilimiz Maden Müzesine gezi gerçekleştirdiler. Gezi kapsamında  Bülent Ecevit Üniversitesi  Maden Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Melih GENİŞ ve Jeoloji Müh. Öğretim Üyesi-Yerbilimleri Araştırma  Merkez Müdürü  Yrd. Doç. Dr. Gürkan BACAK; Zonguldak Havzası taş kömür oluşumu, jeolojik yapılar, kömürün üretimi,  kullanımı ve değerlendirilmesi  konusunda  öğrencilere ayrıntılı ve uygulamalı  bilgi verdiler.

Geziye ayrıca  Müze Müdürü Sn. Tahir AKSEKİLİ ve  Maden Teknikeri Sn. Yalçın ERTÜRK de katıldılar ve müzede  sergilenen makine-techizat  ve  görsel sunular ile  ilgili bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştılar.

14 Kasım 2017