Kırsalın Yıldızları Engelleri Spor ile Aşıyor Projesi’nin Açılış Kokteyli Düzenlendi

Alaplı Meslek Yüksekokulu ve Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen Üniversitemiz Alaplı Meslek Yüksekokulu tarafından yürütülen “Kırsalın Yıldızları Engelleri Spor ile Aşıyor Projesi” nin  açılışı 07 Kasım 2017 Salı günü açılış kokteyli ile başladı. Mayıs sonu itibariyle sona ermesi planlanan projede spor etkinlikleri, sinema günleri, piknikler ve Çanakkale gezisi gibi pek çok etkinlik düzenlenecektir.

Projenin açılış kokteyline;  Alaplı Kaymakamı Sayın Saim Eskioğlu, Alaplı Garnizon Komutanı  J.Üstğm. Sayın Fuat Gencer, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Sayın Hakan Yüksel, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mustafa Yavuz, Milli Eğitim Müdürü Sayın Cevat Çevik, Kredi Yurtlar Kurumu Alaplı Yurt Müdürü Sayın Erhan Yavaş, ve Alaplı İlçesi Daire Müdürleri, Yüksekokulumuz Akademik-İdari Personeli, Yüksekokul Öğrencileri,  ilçemiz engelli gençleri  ve Çatak Ortaokulu öğrencileri katılmışlardır.

Projeden Alaplı Meslek Yüksekokulu Spor Topluluğu öğrencilerinin yanı sıra; diğer öğrencilerin,  engelli gençlerin ve ortaöğretim öğrencilerinin yararlanması amaçlanmaktadır.

09 Kasım 2017