Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu, Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Sınıf Temsilcileri İle Görüştü

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu, Diş Hekimliği Fakültesi sınıf temsilcileri ile toplantı yaptı. Prof. Dr. Emre Bodrumlu, fakültede yapılan yenilikler ve gelişmelerden bahsetti.  Öğrencilerle görüş alışverişinde bulundu. Öğrencilerin düşünce, gözlem, tespit, eleştiri ve önerilerini dikkate aldıklarını vurgulayan Diş Hekimliği Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Emre Bodrumlu, Diş Hekimliği Fakültesinin bugünlere gelmesinde çok büyük katkıları olan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’e teşekkürlerini vurguladı.  Öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

09 Ekim 2017