SCOFOLA17 " Fostering 21st Century Skills in Language Studies Konferansı Başladı

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu öncülüğünde düzenlenen SCOFOLA17 " Fostering 21st Century Skills in Language Studies " uluslararası konferansı 8 Eylül  Cuma günü başladı. Dil eğitimine dair çeşitli konuların ele alındığı konferansa yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda konuşmacı katıldı.

Sezai Karakoç Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansın açılış töreninde Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Okşan Dağlı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu birer açılış konuşması yaptılar. Açılış töreninin ardından konferans katılımcıları Fen- Edebiyat Fakültesi konferans salonunda sunumlarını yaptı.

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen konuşmacılar 9 - 10 Eylül tarihleri arasında dil eğitimi ile ilgili farklı başlıklarda konferanslar gerçekleştirecekler.

08 Eylül 2017