Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof.Dr. K. Varım Numanoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu, senato üyeleri, öğretim elemanları ve öğrenci aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Diş hekimliği Fakültesi Dönem Birincisi Bahar Özgül ve BEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu’nun konuşması ile devam etti. Diş Hekimliği Fakültesi’nin artan fiziki imkanları ile ülkemizde tercih edilen bir diş hekimliği fakültesi olduğunu belirterek, "Fakültemiz, donanımlı diş hekimleri yetiştirmekte ve de alanında uzman öğretim üyeleri ile sadece bulunduğu bölgeye değil tüm ülkeye kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Rektör Yardımcısı Prof.Dr. K. Varım Numanoğlu dönem birincisi Bahar Özgül’e mezuniyet diplomasını takdim etti. Özgül’ün mezuniyet kütüğüne plaket çakmasının ardından mezun öğrencilere diplomaları verildi. Tören, öğrencilerin 10.Yıl Marşı eşliğinde keplerini atmasıyla sona erdi.

19 Haziran 2017