Üniversitemizin Minikleri de Kep Attı

Üniversitemiz Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Hacı Sabahat – Hacı Mevlüt Hamzaoğlu Anaokulunun Mutlu Çiçekler Sınıfı yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni, 18 Mayıs Perşembe günü Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu, Okulöncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Anaokulu Koordinatörü Doç. Dr. Gamze Yurdakan, akademik ve idari personel ile öğrenci velileri katıldı.

Etkinliğin başlangıcında yaptığı konuşmada Anaokulunda sürdürülen eğitim ve öğretim çalışmaları ve çocukların yeteneklerinin güçlendirilmesini hedefleyen dersler hakkında bilgiler veren Anaokulu Koordinatörü Doç. Dr. Gamze Yurdakan veliler ile sürekli iletişim içinde olmayı ve dayanışmayı amaçladıklarını belirtti. Çocuklara en iyi katkıyı sağlayacak her imkanı sunmaya devam edeceklerinin altını çizerek mezun olacak minik öğrencilere başarılar diledi.

Anaokulunun 5 yaş grubu Mutlu Çiçekler sınıfının yıl sonu gösterisi büyük alkış aldı. “Çocuklar Dünya ile Buluşuyor” temasıyla hazırlanan gösteride minik BEÜ’lülerin ilgiyle izlenen jimnsatik, drama ve İngilizce gösterileri birbirinden renkli anlara sahne oldu. Gerçekleştirilen gösterilerin ardından miniklere temsili diplomaları verildi. Keyifli dakikaların yaşandığı gösteri miniklerin keplerini havaya fırlatmasıyla sona erdi.

18 Mayıs 2017