Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Kep Attı

Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni 18 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirildi.

Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Yılı Mezunları diplomalarını aldılar. Sezai Karakoç Kültür Merkezi’ndeki törene Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Sibel Koçak, Yüksekokulun akademik ve idari personeli ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Görüntüleme, Odyometri, Anestezi Teknikerliği, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Tanıtım Pazarlama, Ağız ve Diş Sağlığı, Yaşlı Bakı, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri, Çocuk Gelişimi, Ameliyathane Hizmetleri bölümü öğrencileri yapılan konuşmaların ardından öğrenim hayatları boyunca yaşadıkları anlardan fotoğraflarla bir slayt gösterisi sundu. Törende Yüksekokulu derece ile bitiren öğrencilere ve mezun öğrencilere Öğretim Üyeleri tarafından diploma ve ödülleri verildi.

Tören, mezunların yemin etmeleri ve kep fırlatmalarının ardından sona erdi.

18 Mayıs 2017