Zonguldak Meslek Yüksek Okulu Ankara Lojistik Üssü Gezisi Düzenledi

Zonguldak Meslek Yüksek Okulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik programı öğrencileri Öğr. Gör. Çağatay Konbul rehberliğinde Ankara Lojistik Üssü'ne 11 Mayıs 2017 tarihinde teknik gezi gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında Ankara Lojistik Üssü Genel Koordinatörü Metin Bey tarafından öğrencilerimize işletmenin kuruluşu ve işleyişi hakkında bilgiler verilmiş, lojistik sektörünün mevcut durumu ve geleceği hakkında öğrenciler ile soru-cevap şeklinde bir oturum gerçekleştirildi.

Etkinlik boyunca öğrencilerimiz soğuk hava depoları, elektronik eşyaların depolama alanları, yaş meyve-sebze depolama alanları, üs içindeki yaşam alanları, yurtiçi nakliye işletmeleri alanı ve yük borsası alanlarını inceleme fırsatı buldular.

18 Mayıs 2017