İlahiyat Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

İlahiyat Fakültesi 17 Mayıs Çarşamba günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreniyle ilk mezunlarını verdi.

Mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım,  Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı. Tören, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım, öğretim üyeleri ve öğrencilerin, izleyicilerin büyük alkışları eşliğinde salona girişi ile başladı. Öğrencilerin salonda yerlerini almasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ney dinletisi gerçekleştirildi.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım yaptığı konuşmada fakültelerinin ilk öğrencilerini mezun etmenin sevinç ve gururunu yaşadıklarını belirterek, mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgeleri verilirken dereceye giren öğrencilere plaket verildi.

Öğrenciler keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

17 Mayıs 2017