Üniversitemiz, Türk Kızılayı Derneği ve Türk Kızılay Zonguldak Şubesi Ortak Düzenlenen “Sizleri Unutmadık” Adlı Kan Bağışı Kampanyası Başladı

15 Mart 2012 tarihinde başlayan merkez kampüsü ve dış kampüslerde iki hafta boyunca on ayrı merkezde devam edecek ve ilki Spor Salonu’nda başlayan kan bağışı kampanyasında Türk Kızılay Genel Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür ve Teftiş Kurulu Başkanı düzeyinde katılım sağlandı. Türk Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi AKAR, Genel Sekreter Muzaffer KOMİT, Genel Sekreter yardımcısı Hamza AYDOĞDU, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Hayati ÇETİN, Genel Müdür Ömer TAŞLI ve Teftiş Kurulu Başkanı Özkan KALEMCİ, Türk Kızılay Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat AYGÜNRektörümüz Prof. Dr. Mahmut ÖZER’i makamında ziyaret etti.
Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut ÖZER, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. M. Haluk GÜVEN ve Prof. Dr. Muhlis BAĞDİGEN, öğretim üyeleri, idari personel ve öğrencilerimizin katılımıyla düzenlenen kan bağışı yoğun ilgi gördü. Konuya duyarlı tüm personel ve öğrencilerimizin desteğiyle, insan yaşamının vazgeçilmezi olan “kan” için başlatılan bu seferberlik, 29 Mart 2012 Perşembe günü Gökçebey Kampüsümüzde sona erecek.

01 Nisan 2016