İhale İlanı

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından aşağıda belirtilen ihaleler 2886 saylı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi uyarınca Pazarlık Usulü ile yapılacak olup, ihalelere katılmak isteyen istekliler en geç aşağıda belirtilen ihale günü ve saatine kadar ihale işlem dosyası ile ilgili Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından bilgi alabilir, ihale dokümanı alabilir, ücretsiz görebilir ve anılan tarih ve saate kadar teklif dosyasını verebilirler.

Telefon: 0372 291 13 53 – 0372 291 21 09

İlan 1-  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsünde bulunan 28 m² alanın Bilet Satış ve Kargo Hizmet Alanı olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya verilmesi işi.

İhalenin Yapılacağı Yer: Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı A Toplantı Salonu

İhalenin Yapılacağı Tarih ve Saat: 26.06.2018 Salı günü, saat 15:00

İlan 2-  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İbn-i Sina Kampüsü Yemekhane ve Sosyal Tesis Binasında bulunan 14 m² alanın Erkek Kuaför Salonu olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya verilmesi işi.

İhalenin Yapılacağı Tarih ve Saat: 27.06.2018 Çarşamba günü, saat 11:00

İlan 3-  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İbn-i Sina Kampüsü Yemekhane ve Sosyal Tesis Binasında bulunan 59 m² alanın Kitap Satış, Kırtasiye, Fotokopi Hizmet Alanı olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya verilmesi işi.

İhalenin Yapılacağı Tarih ve Saat: 27.06.2018 Çarşamba günü, saat 14:00

13 Haziran 2018