Üniversitemiz kadrosuna Geçiş İşlemleri Tamamlanan İşçi Personelin Dikkatine

696 sayılı KHK’nin kapsamında Üniversitemiz kadrosuna geçiş işlemleri tamamlanan işçi personelin Vakıfbank Bankomat kartları banka yetkilileri tarafından aşağıda  ilan edilen yerlerde personele imza karşılığı teslim edilecektir.

- Farabi Kampüsünde ve Üzülmez Kampüsünde görev yapan personele 3 Nisan 2018 tarihinde Tahir Karauğuz Konferans Salonunda 09.00-17.00 saatleri arasında,

- İbni Sina Kampüsünde görev yapan personele 4-5 Nisan 2018 tarihlerinde Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Personel Yemekhanesinde 09.00-11.30, 13.30-17.00 saatleri arasında dağıtılacaktır.

-Ereğli, Alaplı, Devrek, Çaycuma, Gökçebey, Kilimli  ve Kozlu ilçe kampüslerinde görev yapan işçi personelin Bankomat dağıtım yeri ve zamanı daha sonra ilan edilecektir

02 Nisan 2018