Rektör Vekilimizden "Kampüsün Kanında Hayat Var" Kan Bağışı Kampanyasına Davet

Üniversitemizin 6 yıldan bu yana sürdürdüğü "Kampüsün Kanında Hayat Var" sloganıyla başlatılan ve geleneksel hale gelen kan bağışı kampanyasının bu yıl da yedincisi 15-16 Mart 2018 tarihlerinde Farabi Kampüsü Spor Salonunda gerçekleştirilecektir. Üniversitemizin 2011 yılından bu yana kan bağışı konusunda farkındalık yaratmak, kaynağı insan olan kanın değeri konusunda gençleri bilinçlendirmek amacıyla sürdürdüğümüz kan bağışı kampanyamıza üniversitemiz akademik ve idari personeli ile tüm öğrencilerimizi davet ediyorum.

Prof. Dr. Ali AZAR
                                                                                                                                                                  Rektör V.