Rektörlük ve Bağlı Birimlerin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Kapsamında Çalışan Personellerin Sözlü Sınav Tarih Saat ve Yer Bilgilerine İlişkin Duyuru (Güncellendi. 01.03.2018)

24 Aralık 2017 Tarihli ve 30280 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan "KHK/696 Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname"  ve 1 Ocak 2018 Tarihli ve 30288 Sayılı Resmî Gazete yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24 üncü Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslar" çerçevesinde başvuruları kabul edilen personellerin sözlü sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir.

SINAV TARİH VE YER BİLGİLERİ GÜNCELLENMİŞTİR. SINAVA KATILACAK PERSONEL İSİMLERİ, SINAV TARİH, SAAT VE YER LİSTELERİ SAYFANIN ALT KISMINDADIR.

SINAV TARİHİ

BİRİMİ

SINAV YERİ

27 Şubat –
1 Mart 2018

(Farabi Kampüsü – İncirharmanı - Zonguldak MYO – Üzülmez )

Sezai Karakoç  Toplantı Salonu

2 Mart 2018

Diş Hekimliği Uyg.Arş. Merkezi, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı ve İdari Mali İşler Daire Başkanlığı çalışanları (Hastane hariç İbn-i Sina Kampüsü)

Diş Hek. Fakültesi Toplantı Salonu

5-9 Mart 2018

Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanları

Hastane Başhekimliği

12 Mart 2018

İdari Mali İşler Daire Başkanlığı  ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı çalışanları (Ereğli Kampüsü)

Ereğli Eğitim Fakültesi Binası

12 Mart 2018

İdari Mali İşler Daire Başkanlığı  ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı çalışanları (Alaplı Kampüsü)

Alaplı MYO. Binası

13 Mart 2018

İdari Mali İşler Daire Başkanlığı ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı çalışanları  (Çaycuma Kampüsü)

Çaycuma MYO. Binası

13 Mart 2018

İdari Mali İşler Daire Başkanlığı ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı çalışanları  (Devrek Kampüsü)

Devrek MYO. Binası

13 Mart 2018

İdari Mali İşler Daire Başkanlığı ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı çalışanları  (Gökçebey Kampüsü)

Gökçebey M.M. Çanakçı MYO. Binası

Kamu kurum ve kuruluşlarında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı kapsamında çalışan personellerin sözlü sınavı yukarıda belirtilen tarihlerde yapılacak olup işçilerin hangi gün ve tarihte sınava gireceği birimlerin iş yoğunluğuna göre birim amir/sorumluları tarafından ilan edilecektir.

Üniversitemiz Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Kapsamında Çalışan ve Farabi Kampüsünde Sınava Girecek Personellerin Sınav Yeri ve Saatleri

Sınav Yeri: Sezai Karakoç Toplantı Salonu   /  Not: Güvenlik Personelinin Sınav Saatleri Birim Amirince ilan edilecektir.

Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Hastane) Sınava Girecek Personellerin Sınav Yeri ve Saatleri  ( Excel Dosyası İçerisinde Günlere / Sayfalara Ayrılmıştır.)

İbn-i Sina Kampüsü (Hastane Hariç) Sınava Girecek Personellerin Sınav Yeri ve Saatleri (Diş Hekimliği Fakültesi , Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri MYO. , Döner Sermaye İşletmesi, Tıp Fakültesi , Okul Öncesi Eğt. Merk. Koordinatörlüğü,  Bilim ve Teknoloji Uyg. Arş. Merkezi (Artmer)  )

Alaplı Kampüsü Sınava Girecek Personellerin Sınav Yeri ve Saatleri (12.03.2018)

Ereğli Kampüsü Sınava Girecek Personellerin Sınav Yeri ve Saatleri (12.03.2018)

Çaycuma Kampüsü Sınava Girecek Personellerin Sınav Yeri ve Saatleri (13.03.2018)