Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Azar’ın Yeni Yıl Mesajı

BEÜ ailesi olarak akademik, sosyal ve kültürel açıdan oldukça verimli geçen 2017 yılını bitiriyoruz. 2018 yılının Üniversitemiz için daha da verimli bir yıl olacağına inanıyorum. Yeni yılda gerek akademik alanda, gerekse topluma hizmet uygulamaları açısından başarılarımızın daha da ileriye taşınacağı düşüncesindeyim. BEÜ, 2018 yılında kaliteli eğitim ve hizmet anlayışından ödün vermeden Türkiye ve dünyanın saygın üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirecektir.

Yeni hedefler ve yeni heyecanlarla girmeye hazırlandığımız 2018 yılının başarılarımıza yenilerini ekleyeceğimiz ve bilimsel verimliliğin artacağı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Yeni yılın ülkemize ve tüm dünyaya barış, sevgi ve hoşgörü getirmesi dileklerimle tüm BEÜ camiasının yeni yılını kutluyorum.

Prof. Dr. Ali Azar
                                                                                                                                                                       Rektör Vekili